20 Mart 2010 Cumartesi

UEFA Çeyrek & Yarı Final Eşleşmeleri

Belkide hafta içinde en büyük sürprize imza atıp Juventus'u kupa dışına iten Fulham bu sefer Alman Wolfsburg ile eşleşti . Rubin Kazan'ı 2 zorlu maç ile geçen Wolfsburg bu kurada pek zorlanmaz . Fulham'ın Juventus'u 4-1 ile elemesi sizi yanıltmasın , 80 dk 10 kişi oynayan Juventus'un bu seneki durumunu az çok biliyorsunuzdur .. Wolfsburg Juventus'a benzemez onlarda bu sene zor dönemler geçirseler de Fulham'ı eleyebilecek güçteler hala daha ..

Sinan Bolat'ın son dakikada attığı gol ile UEFA'ya kalan Liege ise bu sene Benfica ile benim favorim . Her ne kadar ikisi de çok zorlu kuralar çekse de tipik UEFA kuraları , burdan yürüyüp finale gidebilirler .. Hamburg diğer tüm takımlara nazaran daha formda daha diri fakat ligdeki durumlarının kesinleşmemesi ise sorun yaratabilir .. Liege ise bu sene ligi biraz daha arka plana atmış gibi . Favori Hamburg olsa da tahminim Belçika temsilcisinde yana ..

ŞL'de Fransızların eşleşmesinden sonra Kupa 2'de de İspanyollar eşleşti . İlk 2 ile arasında 18 puan fark bulunan Valencia ile kupada Galatasaray'ı 90+'da bulduğu golle geçen Atl. Madrid karşılacak . Valenci her ne kadar favori gibi dursa da , her sonuca gebe bir eşleşme . Atl. Madrid ise tek galibiyetini İstanbul'da almasına rağmen UEFA'da çeyrek finale kadar ilerledi .. Madem bir tercih yapıcaz bu son istatistiğe güvenerek Madrid ..

Son eşleşme ise Benfica - Liverpool .. Ligde şampiyonluk iddaası bulunmasa da ŞL için büyük bir rekabete girmiş durumdalar . Öte yandan ŞL'de ki rezaleti telafi etmek için hatır maçları oynuyorlar UEFA'da .. Lille ve Urziceni'ye karşı oynadıkları futbolun üzerine koyamazlarsa hüsranla ayrılabilirler Portekiz'den.. Hücüm hattında ki yıldızlarıyla bu sene bol gollü maçlar çıkaran ve sürpriz sayılabilecek bir skorla Marsilya'yı eleyen Benfica bu eşleşmede de sürpriz kovalayacaktır .. Turu daha çok isteyen taraf olmalarından sebeple Benfica ..

Tahminlerimize göre yarı final eşleşmeler ;

Wolfsburg - S.Liege
Atl. Madrid - Benfica

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder