26 Mart 2010 Cuma

TV'de Spor

26 Mart Cuma
20.00 Bursaspor – İstanbul Belediye (LİG TV)
21.30 Bochum – Frankfurt (TRT 3)
23.55 Estudiantes – Godoy (NTVSPOR)

27 Mart Cumartesi
14.30 Çaykur Rize – Kartalspor (D SPOR)
16.30 Hearts – Rangers (FUTBOL SMART)
17.00 Chelsea – Aston Villa (SPORMAX)
19.00 Roma – Inter (NTV)
19.00 West Ham – Stoke City (SPORMAX)
19.00 Beşiktaş – Eskişehirspor (LİG TV)
19.30 Bayer Leverkusen – Schalke (TRT 3)
19.30 Bolton – Manchester United (SPORMAX)
21.00 Mallorca – Barcelona (NTVSPOR)
28 Mart Pazar
14.00 Burnley – Blackburn (SPORMAX)
14.30 Samsunspor – Altay (D SPOR)
16.30 Hoffenheim – Freiburg (TRT 3)
18.00 PSG – Boulogne (KANAL A)
18.00 Liverpool – Sunderland (SPORMAX)
18.30 Mönchengladbach – Hamburg (TRT 3)
19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (LİG TV)
22.00 Lille – Montpellier (KANAL A)
22.00 Corinthians – Sao Paulo (SPORMAX)
22.00 Real Madrid – Atletico Madrid (NTVSPOR)
29 Mart Pazartesi
20.00 Karşıyaka – Karabük (D SPOR)
20.00 Kayserispor – Trabzonspor (LİG TV)
22.00 Manchester City – Wigan (SPORMAX)


Special thanks to Aceto .

23 Mart 2010 Salı

TV'de Spor

24 Mart Çarşamba

20.00 Fenerbahçe – Manisaspor (TRT 1)
21.00 Barcelona – Osasuna (NTVSPOR)
21.30 Schalke – B. Münich (KANAL A)
21.45 Man. City – Everton (SPORMAX )
21.45 Portsmouth – Chelsea (SPORMAX )

25 Mart Perşembe

20.00 Trabzonspor – Antalyaspor (TRT 1)
21.00 Getafe – Real Madrid (NTVSPOR)



Special thanks to Aceto .

16 Yaşında Kral


Fm 2010'dan bilenlerimiz vardı sene başında Lukaku'yu çok ucuza alınır işlenirdi , fakat FM diyorsa doğrudur lafı vardır ya Cm versiyonlarından çevrilen bu olay tam ona ispat . Romelo Lukaku henüz 16 yaşında , 15 gol ile Belçika ligi gol kralı oldu .. Bu çocuk henüz 93'lü yani ülkemizde daha liseyi bitirmesine bile 2 sene var ..

Büyük İnsan


Kulüpten resmi açıklama geldi .. Özhan Canaydın'ı 67 yaşında kaybettik .. Belki hiçbir zaman büyük başkan olamadı ama o yüreğiyle her zaman büyük bir insan oldu .. Allah rahmet eylesin Özhan Başkan ..

22 Mart 2010 Pazartesi

Messi Messi Messi

1 hafta 2 lig 1 şampiyonlar ligi maçı 8 gol 1 asist 1 penaltı .. Lionel Andres Messi , Dünya Kupası öncesi alev alev yanıyor .. Arjantin'e kupayı getirirse şüphesiz ki yeni tanrı ondan başkası olamaz ..




Gereksiz bir bilgi fakat 4 maçta üst üste hat-trick yapma rekoru Japon Masashi Nakayama'ya aitmiş .. Japonlar bunu da yapmış abi ..

Haftanın Panoraması -9-

Bu hafta Avrupa'da derbi haftası vardı diyebiliriz..Aynı şehrin olmasada ligte karşı karşıya geldikleri maçlarda zevkli mücadeleler izlediğimiz ekipler bu haftada bize gollü mücadeleli maçlar izlettiler

İlk olarak Almanya'da üst sıraları yakından ilgilendiren Dortmund-Leverkusen maçı oynandı cumartesi akşamı ve Leverkusen tam anlamıyla dağıldı Dortmund karşısında..Rakiplerin birbirlerini tartarak başlayan karşılaşmada dakikalar geçtikçe vitesi arttıran taraf Dortmund oldu ve buna karşılık veremeyen Leverkusen golleri ard arda kalesinde görerek Hamburg ile Schalke'nin karşılaştığı bu haftada puan farkını açma şansını kaçırdı..

İnter'in kan kaybı sürüyor..Palermo deplasmanı her takım için zaten zordur bir de İnter'i bu halde yakalamışken Rosanero'nun(Palermo takımının kendi bölgesinde kullanılan bir başka ismi) iştahı kabarmıştı zaten..Henüz 10. dakikada Milito İnter'i 1-0 öne geçirdi ve Milano ekibi rahatladı ancak ilerde muhtemelen Avrupa'nın dev klüplerinden birinde izleyiceğimiz Edison Cavani sahneye çıktı ve eşitliği sağladı..Maç böyle sonuçlanınca Milan lider sesleri yükselmeye başlamıştı ancak pazar günü San Siro'yu dolduran Milanlı taraftarlar takımlarının Napoli karşısında üstünlük kuramadıklarını gördüklerinde herkes altın tepsiyi geri çevirdiklerini konuşuyordu..

Manu-Liverpool..Geçen sene Old Trafford'ta alınan 4-1'lik mağlubiyet Kırmızı Şeytanları daha hırslandırdı bu maç için ancak Torres'in 5. dakikadaki kafasıyla 1-0 geride başladılar maça..Ardından Nani'nin düşürülmesiyle kazanılan tartışmalı penaltı 11. dakikada 1-1'lik skoru gösterdi bize tabelalarda ve bu maç çok hızlı olucak dedi televizyon başındaki futbolseverler..Ancak maç o dakikadan sonra durdu ve 2. yarıda adeta çizilmiş bir set gibi başlayan atakta Park kafayı vurarak takımına 3 puanı getirdi..Liverpool'un hücum hattının Torres'e rağmen büyük maçlarda etkisiz kaldığını bu maçtada net olarak gördük..

Benfica-Porto..Porto'nun yıllardır süre gelen hegamonyası bu sene sona erdi..Benfica'nın üstün kadrosu hafta içi Marsilya'yı UEFA' da saf dışı bıraktı pazar günüde Porto'ya 3 attı..Buhafta Benfica taraftarından mutlusu yoktur diyebiliriz ezeli rakiplerinin eze eze 3-0 mağlup ettiler ve liderliklerini perçinlediler adeta..

Fransa'ya uzanalım..Marsilya-Lyon..İlk yarı 5-5'lik inanılması güç bir skorla sona eren maçın rövanşında yine taraftarlar iştahlı bir şekilde tv başına geçtiler..Bu sefer sahada golden çok mücadele vardı ancak 2 takımda son 20 dakikaya 3 gol sığdırmayı bildi..Beklendiği gibi bu senenin Ligue 1' e önem vermeyen ekibi Lyon 2-1'lik skorla Marsilya'ya boyun eğdi..

Haftanın maçı bence dünyanın 1 numaralı derbisi olarak gösterilen SuperClassico Boca-River maçıydı ancak yağmur bu gösterinin sahnelenmesine izin vermedi..Mücadelenin 10. dakikasında tatil edilen maç sonrası herkesin hevesi kursağında kaldı..Bu da futbolun bir cilvesi diyelim..

Zaragoza-Barcelona..Bu maç hakkında kısa bir değerlendirmede bulunacağım çünkü bu maçta izlediğimiz olağanüstü varlık hakkında ayrı bir yazıyı kaleme alma zorunluluğu hissediyoruz kendimizde..Maç bahsettiğimiz Arjantinli'nin 3 golü ve yine onun sebep olduğu penaltı sonrası topun başına geçen İbrahimoviç'in golü ile 4-2 kazanıldı..

Haftanın Maçı: Zaragoza-Barcelona
Haftanın Takımı: B.Dortmund
Haftanın Oyuncusu: -Gerek Var mı?-

P.