16 Mart 2010 Salı

Organize İşler Bunlar


Diyarbakır - Bursa maçındaki olaylardan sonraya Bursa temsilcisinin hanesine 3 puan yazdırıldı .. Sebebi ise taraftarın huzursuzluk çıkarması . Buraya kadar her şey normal . Peki 2 hafta önce Denizli'yi 4 hafta önce Trabzon'u alkışlarla gönderen de Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ? Demek ki bu adamların damarına basılmış , sen koskoca şehre PKK damgası vurup evinde ' Pkk dışarı ' diye bağırırsan onlarda sana bildikleri gibi davranırlar . Ama onların tek suçu Diyarbakır'da olmaları , kimine göre kürt olmaları.. Bursa'da yapılan olaylar gazetelerin televizyonların spor bölümlerinde bile çıkmıyorken oralardakiler ana haber bültenlerinde ilk haber olarak verilip gazetelerin manşeti oluyor ..

Peki şimdi ne olacak ? Bursaspor şampiyon olsa bile tam 9 puan bedavadan kazanarak mı olacak ? Aynı şartlarda potadan Beşiktaş'ta gidecek Diyarbakır'a kıran kırana bir maç oynayıp orada sakat , cezalı ve 3 puan bıraksa suçu ne Beşiktaş'ın ? Sadece İstanbul'da Diyarbakırspor taraftarına sataşmaması mı ?

Sonuç olarak Bursaspor bu olaylardan karlı ve üstüne üstlük suçsuz olarak çıktı çünkü olaylardan 2-3 sene sonra hatırlanacak olan Bursa'da değil Diyarbakır'da olan olaylar .. Bu kadar rezaletin ardından keşke bu sene ligler tescil edilmese.. Ama bununda bir çözümü var merak etmeyin .. Bir senede 2 takım direk düşmemesi için , Bursaspor maçının 75 dakikası değilde , Belediye maçının 3 dakika + uzatmaları oynanacak... Ee burası Türkiye , Yılmaz Abiye selamlar ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder