18 Ocak 2010 Pazartesi

Transfer Piyasası


Bu sabah La Gazzetta dello Sport manşetten verdi haberi .. Olympiakos , Napoli'den Arjantinli orta saha oyuncusu Jesus Datolo'yu yarım sezonluguna kiraladı .. Bazı kaynaklarda 4.5 milyon euro gibi bir fiyat yazılsa da İtalyan basını bir fiyata yer vermedi .. Eğer bahsedilen fiyat doğruysa Yunanlılar çıldırmış olmalı ..

Öte yandan geçen sene Rusya'da yaşam şartlarına alışamadığını belirten ve Palmeiras'a kiralanan Vagner Love , tekrardan bir başka Brezilya kulübü Flamengo ile anlaştı .. Rus ekibiyle UEFA Kupasını kaldırdığı dönemde Avrupa'nın gündemine oturan futbolcu gelen teklifleri ret edip takımda kalmıştı ..

Bir başka Twitter gazisi Babel ise gözdn çıkarıldı ! Hücum bölgesindeki eksikliklere rağmen yinede kadroya giremeyen Babel , Twitter üzerinden Rafa'yı eleştirince topun ağzına kondu .. Torres'in sakatlanmasıyla geçici forvet arayışına giren Liverpool bu oyuncuyu takaslarında kullanmayı düşünüyor .. Fakat ilk teklifi Sunderland tarafından rededildi .. Kırmızı Beyazlı ekibe Kenwyn Jones'a karşılık Babel'i öneren Liverpool yönetimi eli boş döndü . Galatasaray ile yazılmaya çizilmeye başlanır Hollandalı ..

Medyada kelepçeli sex skandalları çıktıktan sonra iyice gözden düşen Kazım'ın ise Toulouse'a kiralık gitti. Sorunlu yıldızın sezon sonuna kadar kiralandığı ve 4 milyon euro satın alma opsiyonunun olduğu Fransız kulübünden bildirildi ..

Bir başka adı Galatasaray ile anılan - en azından bizim medyada - Mısırlı yıldız Amr Zaki ise Hull City'e kiralandı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder